Producten maken op basis van oa plant oliën, bijenwas en sheabutter icm aromatherapie, is een grote passie. Ik doe dit graag op aanvraag, wanneer ik er tijd voor heb (de behandelingen in de salon zijn mijn prioriteit).

DIY LIPBALM. In één pakketje alles wat je nodig hebt om zelf 3 stuks natuurlijke lippenbalsem te maken! Ook ontzettend leuk om cadeau te geven.

DIY BODYSCRUB. Maak zelf 2 potten heerlijke bodyscrub, en creëer met de meegeleverde essentiële oliën jouw eigen unieke geur.

Calendula Kracht

Deze balsem helpt bij een ruwe en schrale huid en is ideaal om bij de hand te houden wanneer je jonge kinderen hebt die veel buitenspelen. Een schaafplek is zo gebeurd! Gelukkig makkelijk te verzachten met Calendula Kracht. En dat doet deze balsem Krachtig, met de Goudsbloem in drievoud!

De balsem met natuurlijke Calendula extract is verrijkt met ingrediënten die wonderen doen voor je huid. Voor een optimale ondersteuning van het herstel van de huid bevat de balsem calendula maceraat, bijenwas, calendula co2 en calendula tinctuur. Deze ingrediënten vormen samen een synergie, wat betekent dat ze elkaar ondersteunen en het een sterke medicinale balsem wordt.

  • Calendula maceraat: goudsbloemen gemacereerd (gemarineerd als het ware) in biologische olijfolie. Deze olie is de basis van de balsem.
  • Bijenwas: wordt toegevoegd voor meer stevigheid en houdbaarheid. Maar omdat het ook geweldig werkt als moisturizer is het een waardevol ingrediënt. 
  • Calendula co2; uit de oranje bloemhoofdjes van de goudsbloem wordt een CO2 extract geproduceerd. Een CO2 extractie is een schone winningsmethode waarbij het gas kooldioxide als oplosmiddel wordt gebruikt. 
  • Calendula tinctuur; hierbij wordt de goudsbloem versneden en gedurende enkele dagen geweekt in een oplossing op basis van water en alcohol. Nadien wordt de oplossing gefilterd, en wordt zo de homeopathische moedertinctuur verkregen.

Er is geen water toegevoegd aan het recept, waardoor het product een hoge concentratie aan werkzame stoffen bied. De balsem houdt de huid wat vetter dan een crème en ondersteunt hierdoor ook de natuurlijke hydratie van de huid zelf. 100% natuurlijk. Gebruik: Naar behoefte meerdere keren per dag aanbrengen en licht inmasseren.

Bewaren bij kamertemperatuur, uit direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik.

Te gebruiken op alles wat mag herstellen, wonden of schaafplekken. Vanaf begin december ’23 weer op voorraad.

Volg Jenn’s Natuurcosmetica ook op Instagram: diy.beauty.aromatherapie