Even voorstellen, mijn naam is Jenneke, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2008 en sinds september 2019 trotse eigenaresse van Jenn’s Beautysalon! 

Er zijn behandelingen voor elke leeftijd, voor vrouw èn man. Ik werk met natuurlijke huidverzorgingsproducten zonder belastende ingrediënten en die uiteraard dierproefvrij zijn. 

Voor de gezichtsbehandelingen gebruik ik de merken Loveli, Provida (voornamelijk), Chi Essential Cosmetics, Rebel Care en voor de make-up gebruik ik Malu Wilz, John van G en Benecos. Ook werk ik graag met natuurlijke plant oliën in combinatie met essentiële oliën. Dit zijn producten die ik zelf creëer en graag gebruik van maak tijdens mijn behandelingen.

Om up-to-date te blijven volg ik regelmatig trainingen over producten, make-up of nieuwe behandeltechieken. In juni 2024 heb ik mijn certificaat voor Aromatherapeut behaald bij Stichting Wellness en Aromatherapie.

In mijn salon kun je terecht voor rustgevende en aromatische behandelingen, specifiek gericht op ontspanning. Ik ben graag stil tijdens een behandeling zodat je heerlijk kunt wegdromen.

Tijdens een behandeling is het mogelijk om gezicht te waxen of wenkbrauwen te verven. Het is niet mogelijk om deze modules los te boeken.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Ben je nieuwsgierig geworden? Graag tot ziens in de salon!